Verslag van de Seniorenmiddag 11 oktober 2016

Verslag van de Seniorenmiddag 11 oktober jl.

De seniorenmiddag met de High Tea stond gepland voor 11 oktober en ik verheugde me er van tevoren al op!
Een al wat herfstige dinsdagmiddag, en dat is echt de sfeer bij uitstek voor een High Tea!
En zingen met elkaar op accordeonmuziek. Dat accordeonspelen, dat deed meneer Los zo mooi!
Er was ook een gezellige quiz en het bekijken van de foto’s, met behulp van de beamer, van het dagje uit naar Terschuur!
Wilna vertelde allerlei bijzonderheden over de High Tea zelf, over de achtergronden, en het feit dat het zo’n sociaal gebeuren is, in het land van herkomst, Engeland. De echte goede beschaafde manier van thee drinken, was, en is allereerst de thee inschenken en pas daarna het wolkje melk toevoegen!
Met als voorzangers pastor Wilna en ds. Wim  zongen we een paar gezangen uit vroegere tijden die over de zee gingen o.a. Scheepke onder Jezus hoede.
Er was ook een leuke quiz! Je kreeg  een stencil met 15 huishoudelijke artikelen erop vermeld, en dan was het de bedoeling, dat je erbij schreef, wat je daarvoor nu in de winkel zou betalen! Bij veel antwoorden zaten de meesten er wel in de buurt, maar je zat er ook wel eens flink naast!  Ab Oudakker leidde de quiz, en dat deed hij goed!
Tussen de bedrijven door was er natuurlijk het gezellige contact met elkaar.  En er waren  heerlijke dingen om te eten en te drinken. Het geheel zag er zo mooi uit!  De hartige- en zoete taartjes, soesjes en sandwiches en al die dingen meer! Het smaakte allemaal even lekker en er was genoeg voor iedereen.
Het is een fijne middag geweest en ik wil hierbij ook graag de organisatie en iedereen bedanken die het zo goed heeft helpen verzorgen! Dank jullie wel!

Ineke  van Beek.