De Tuinmiddag van De Vroome tuingroep op zaterdag 23 september.

Ook aan het bijhouden van de Hoeksteentuin komt een einde, het is niet anders maar we tuinieren er nog even tegenaan. En wel om jullie allemaal te verwelkomen op onze Tuinmiddag. Hij wordt tussen 1300 en 1700 uur gehouden. Gewoon nog een keer door de tuin lopen, herinneringen opdoen en zo. Of iets aan te schaffen, bijvoorbeeld planten uit deze tuin of misschien hebben we wel tuinspullen in de aanbieding. Je weet maar nooit.

We hebben van de evenementencommissie een aantal dozen gekregen met oa potterie en Kerstmisspullen, ook altijd goed voor de verkoop dus wees erbij.

Om de inwendige mens natuurlijk niet te vergeten zorgen we ook voor een high tea. Prettig met je pink omhoog je theekopje vasthouden onder het genot van een gebakje of een koekje. Het wordt helemaal prettig maar dan moet u wel komen.

De opbrengst is voor de tuingroep die na gaat nadenken hoe we ons werk verder voort kunnen zetten, denk aan bijvoorbeeld een moestuin opzetten voor de Voedselbank. Tot ziens op zaterdag 23 september.