Mini Moederdag markt 2017

Op zaterdag 13 mei a.s. is er weer de Moederdagmarkt bij de Maartenshof (achter de Maartens kerk en het Maartens huis. Dit alles weer georganiseerd door de Maartenshofgroep. We willen er voor iedereen weer een gezellige dag van maken en hopen op een grote opkomst. Er is koffie, thee, en limonade voor de kinderen. Natuurlijk zal het ook niet ontbreken aan lekkers. Hoewel we het wat minder grootschalig opzetten , is er weer van alles te koop.

Er zijn boeken (gesorteerd op onderwerp), langspeelplaten, cd’s, dvd’s, speelgoed, aardewerk, glaswerk, bloempotten, huishoudelijke artikelen, elektrische apparaten, naaimachines, kleine meubelen en nog veel meer. Kom vooral kijken en sla uw slag.

Ook de overbekende plantenkraam zal niet ontbreken. U koopt er van alles om uw tuin te laten stralen. En natuurlijk koopt u alleen kwaliteit. Verder is er weer een grote verloting waarbij leuke prijzen te winnen zijn. En vanwege het grote succes tijdens onze kerstmarkt vorig jaar zijn er weer een aantal bak-workshops voor groot en klein,waarvoor u zich kunt opgeven. Kortom er is van alles te beleven. U mag dit evenement gewoon niet missen!

De Maartenshof groep (info: M.J. Faber-Sportel, tel. 515182)