Gemeentereis 2018 van PKN Hillegom en Sassenheim naar Macedonië

Met de reisorganisatie “Goed Idee Reizen” zijn wij er in geslaagd om een aantrekkelijke rondreis samen te stellen naar Macedonië, een land met een zeer oude en interessante cultuur. (Denk aan Alexander de Grote, die hier geboren werd.) Dit land kent een prachtige natuur van ruige bergen en diepe dalen en is een smeltkroes van Balkanvolken en –culturen. We hebben er naar gestreefd om er een afwisselende reis van te maken, waarbij ook de nodige rustmomenten zijn opgenomen.

De reis vindt plaats van 6 juni tot en met 18 juni 2018 en bestaat uit het bezoeken van diverse plaatsen (het centrum van Ohrid staat op de Unesco wereld-cultureel erfgoedlijst), kerken, kloosters, musea en ook wandelingen door de natuur en boottochten bij en op het meer van Ohrid. Tevens zal een dagbezoek worden gebracht aan Albanië.

Op 2 november aanstaande om 20.00 uur, zal een informatie bijeenkomst worden gehouden in het Maartenshuis bij de Maartenskerk (centrum Hillegom). Hierbij zal een vertegenwoordiger van de reisorganisatie “Goed Idee Reizen” aanwezig zijn en ook de gids die ons tijdens de reis zal begeleiden.

De brochure van de rondreis is beschikbaar en is verkrijgbaar bij de reiscommissie. Voor Sassenheim zijn dat Janny en Maurits de Ridder en voor Hillegom Petri en Gerard Glas. Bij degenen die zich al hebben gemeld voor de reis, zal de brochure worden bezorgd. Zoals al eerder is gemeld, is er een maximum van 38 personen. In verband met het grote aantal aanmeldingen die we al hebben gekregen, verzoeken wij u om op zo kort mogelijke termijn te kennen te geven of u al dan niet meegaat.

De reiscommissie:
Maurits en Janny de Ridder,
Gerrie Spuybroek,
Petri en Gerard Glas