Creatief podium

Creatief Podium

Een wonderlijke pagina of beter gezegd een verwonderlijke.
Hierin kunt u inbreng verwachten van uw mede-gemeenteleden.
Of het nu om gedichten, foto’s of verhalen gaat.
Een pagina waar u van alles kunt lezen maar waarop u ook kunt reageren.

 • Een videofilm over onze gemeente

  In 2012 is er een prachtige film over onze gemeente gemaakt. Bij diverse gelegenheden is deze film reeds vertoond. Er zijn plannen om de documentaire meer diepgang te geven door het maken van interviews. Klik hier voor de film (13 min.): “Spiegel in het leven van alledag”

  Ga terug

 • Initiatieven vanuit de Gemeente

  Dat kan van alles zijn. Het kan over een gemeentelid gaan die iets bijzonders in zijn leven heeft gedaan, over mensen uit onze gemeente die naar een ver land gaan om te helpen, over hobby’s en andere wetenswaardigheden. Ook het organiseren van een ‘herdertjestocht’ of het meedoen met  ‘Samenloop voor hoop’ of een gemeentereis kunt u hier treffen.

  Lees alle berichten over Initiatieven

  Ga terug

 • Interessante informatie uit de media

  Niemand kan meer zonder de media, of hij het nu leuk of niet vindt. Onze redacteuren komen in kranten, tijdschriften of op TV nieuws tegen dat ons als gemeente raakt, iets waarover discussies gaan. U vindt het hier.

  Een voorbeeld is “Comma Johanneum” over de Drie-eenheid de Bijbel in en er weer uit. Klik hier voor een artikel uit het tijdschrift ‘Met Andere Woorden’ – van het Nederlands Bijbelgenootschap – met als titel: “Comma Johanneum en onze omgang met de geschiedenis van de bijbeltekst  MAW juni 2011
  Lees alle berichten uit de media
  Ga terug

 • Gedichten

  Gedichten zijn er in allerlei vormen. Sommige zult u prachtig vinden, sommige niet. We proberen op deze pagina gedichten te plaatsen die ons aanspreken. Ook die door eigen gemeenteleden of anderen zijn gemaakt. Wilt u ons hiermee helpen?

  Lees alle ingezonden gedichten

  Ga terug

 • Kerk op vakantie, zo kom je nog eens in een kerk !

  Kerk op vakantie, een pagina waarin we u vragen hem zelf te vullen. Met kleine verhalen over kerkgebouwen die u tegengekomen bent op uw vakantie en uw verhaal erbij. En natuurlijk liefst een paar foto’s. Wilt u tekst en foto’s aanleveren?

  Contactpersoon: GertJan van Dalen, email: gertjan.vandalen@live.nl

  Lees alle berichten over Kerk op Vakantie

  Ga terug

 • Boeiend archief en een rijke historie

  Dozen vol stukken, foto’s en ander bescheiden zijn netjes opgeslagen voor het nageslacht. Als we niet opletten zijn we het kwijt. Gelukkig zijn er binnen onze gemeente nog een aantal vrijwilligers die daar veel tijd aan besteden.

  Lees alle berichten over het Archief

  Ga terug

Ga terug   naar Door de Week

Wex4