Communicatie

CommunicatieCommunicatie

Al enige tijd is binnen onze gemeente een commissie actief die zich bezig houdt met PR (Public Relations) activiteiten. M.a.w. hoe presenteren wij ons als kerkelijke gemeente zowel in- als extern. Hierbij wordt gedacht aan ons kerkblad Samen Kerk, de Website en mogelijk toekomstige ontwikkelingen als zondagskrant en beamer toepassing in de eredienst.

K KERKBLAD SAMEN KERK
Op regelmatige tijdstippen wordt onze gemeente met “Samen Kerk” van informatie voorzien over diverse onderwerpen en nieuws uit wijken en commissies.Ook wordt Kort Kerkelijk Nieuws  landelijk en in breder verband doorgegeven.Verder worden de roosters gepubliceerd van dienstdoenden in en rond de erediensten.
Lees verder

W WEBSITE BEHEER
Deze website wordt verzorgd door de websitecommissie, die als taak heeft om alle informatie binnen onze gemeente op de juiste wijze via internet beschikbaar te maken. Tevens verzorgen wij de nieuwsvoorziening op de openingspagina, fotoreportages en het onderdeel “Niet Geweest Op Zondag?”

Lees verder

D DE DIGITALE KERKTELEFOON
Hillegom heeft alleen een abonnement voor doorgifte op zondag. Deze doorgifte blijft dan wel in stand en kan dus ook later afgeluisterd worden.
Lees verder

LLINKS NAAR ANDERE WEBSITES
Lees verder

OOok op Facebook heeft de gemeente een pagina. Hier vindt u meer achtergrondinformatie over projecten of bijeenkomsten van de gemeente,U kunt de gemeentepagina aanklikken als “vind ik leuk” (liken). U ontvangt dan automatisch al onze berichten op uw persoonlijke pagina.
Lees verder